Valpar planeras till hösten 2021

Här kommer en rolig nyhet och det är att jag planerar en kull till troligen hösten 2021.
Jag har ett intresseformulär som du som valpspekulant fyller i, för en första kontakt.
Se: längre ner på sidan: länk till intresseformuläret.

Fotograf: Robie Aqvilin

Den tilltänkta tiken är Milou och hon är Ungersk import ifrån kennel Kaffogo, uppfödare Anna Váradi. Milou är född: 2017 och jag deläger Milou med hennes duktiga matte Alexandra som tävlar och tränar Milou i Agility. Milou är en tik med mycket tryck under tassarna och arbetsvilja.
Milou har en bra mentalitet och råge med pondus, hon har genomgått MH och är skottfast.
Hälsa
HD: B/B
ED: 0/0
Ögon: Ska undersökas till våren 21

MH med skott
Pinne i hoppklass 1
Utställningsdebut. BIM – Cert

Film och bilder på Milou finns längre ner på sidan.

Jag står i valet kring tilltänkt hane till Milou, den tilltänkta hanen kommer jag publicera när parningen är gjord. Givetvis är man välkommen att höra av sig till mig privat, om man vill höra lite hur hanhunds-tänket går.

Pumi en arbetande ras: Då herde-hund i Ungern, för mig är det otroligt viktigt att detta ska föras vidare. Så jag ser gärna att du som hör av dig kan erbjuda ett aktivt hem med mycket kärlek.
Ser fram emot framtida kontakt, Lisa Kvikur Pumikennel.