Sommar och hälsocheck.

Hejsan, nu var det ett tag sedan och vi har hunnit beta av två agilitytävlingar, kursavslutning för Annica Aller och fysioundersökning för både Millan och NiM. Agilitytävlingarna har inte lett till några pinnar men det har bidragit med bättre självförtroende för mig och hundarna. Jag har dock bara startat Millan 1/4 starter då min mamma tävlar agility med henne. Men stor tummen upp för känslan under tävling numera. Det vi ”tappar” ligger i slalomet, så det ska vi fokusera mycket på framöver! :). I mitten utav Juni hade jag bokat fysioundersökning för Millan och NiM, båda är sunda och starka i kropparna, vilket känns super! Det fanns faktiskt ingenting att anmärka på. Så jag fick öva enhel del massage och fick tips på stretching och upp/ned värmning. Känns skönt att gå emot en sommar med stort OK ifrån vår fysio! NiM och jag har även gått sista tillfället för Annica Aller, hela kursen har känns så bra, NiM sitter nu i starterna och jag tar ett djupt andetag innan starten. Jag har framförallt fått öva på min egna självkänsla på planen som överförts så fint på NiM och även den gången jag tävlade Millan. Så Annica ska jag försöka gå privat för när möjligheten finns senare i höst/vinter.

Annars har jag fått sommarlov ifrån skolan och ska inte jobba förens i Augusti, så hela JULI är jag ledig!! 😄 Sedan börjar min skola igen i September. Ledigheten ska främst spenderas här på mitt landställe på Öland och kanske gör jag och Millan en lydnadsklass start. Vi får se.. Just nu håller jag på att snickra ihop agilityhinder för hemmabruk, har tunnel och slalom här, så jag kan sätta upp en agilityplan på ett fält ovanför oss. Toppen-bra för enklare kombinationer. Får ta bild på det vid ett annat tillfälle.

För några dagar sedan hade jag Ida och Q’smi på besök och även Selma, Adam, Dis och Verner (Kvikur Stinky född:16, Millan-Kirka). Super roligt och alla är verkligen hel-härliga att umgås med! Så kul att få träffa min egna uppfödning. Selma gör verkligen ett toppen jobb med Verner. Vi visade runt lite på Öland och åt god mat, tränade agility och umgicks. Så mysigt!
Se VERNER, DIS, Q’SMI nedan.
Foto: Ida Bohlin

Se sicken stilig kille Verner är! 🙂

Tusen tack Ida för alla jätte fina bilder. Alla bilder i inlägget står Ida Bohlin bakom! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s