Millan

Vi ska få tillökning i familjen i form utav mitt brorsbarn jag (Liza) ska alltså bli faster och gudmor inom bara några veckor.. Det är så underbart så hjärtat slår dubbelslag!! I-och-med detta har vi pratat lite om namn och kom då in på Pumisarnas namn: Millan lever verkligen upp till sitt egna namn. ”Millan är en upprorisk frihetsidol som vågar allt. Ibland blir det inte riktigt som hon tänkt och ibland har hon överhuvudtaget inte tänkt, men det gör inte så mycket  – det är okej att misslyckas och Millan reser sig alltid igen.”

Här har vi alltså namnet Millans uppkomst, denna underbara trelogi utav barnböcker och upptåg kunde vi inte än annat än fastna för. Millan är egen,stark ,cool och normbrytande. Precis som våran Millan!
Söker man på fler betydelser utav namnet kommer de ofta upp att det enbart är ett smeknamn. Därför prickar namnet Millan in istället på namnet Milla som beskrivs följande: Milla (Millan) är ett namn som användes mycket i Portugal år 1960-1985. Namnet Milla(N) betyder
”Den vackra”, ”Den snälla” och ”Den ärliga” på Serbiska, Kroatiska och i år 1970 också på Portugisiska.

Detta kunde inte heller beskriva Millan bättre.
Millan är otroligt vacker, hon är snäll men också otroligt ärlig i allt hon gör.
Tänk att vi fick just Millan.. Nu är ju bara Millan 5år ung och jag vill helst inbilla mig själv att hon kommer vara för alltid. Jisses! Vad mycket hon betyder för oss alla i familjen. Hon är så klok.. Så klok.. Vi säger ofta att M förstår allt och mer än vad man tror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s