D.I.Y Agilityhinder, Rallydlydnadskurs SHU

I förra veckan åkte jag till ett byggvaruhus här på Öland och köpte in lite trä som sågades till efter någon typ utav ritning i huvudet. Så när jag kom hem fick jag såga lite vinklar och sedan spika ihop det. Ja jag byggde 5 stycken Agilityhinder d.v.s 10 hinderstöd. 1 dag senare så hade jag dem uppe på fältet som jag blivit lovad ovanför oss här på landet ca 2 min gångväg. HUR LYXIGT?!!
-Absolut jag kunde köpt hinder i aluminum osv men jag använder dessa ca 1 månad om året och mina hundar är lika glada för dessa som ex proffs-gjorda hinderstöd. Dem är verkligen super stabila och hoppbommarna kan falla ner utan problem och dem är höj och sänk-bara. Så nöjd med resultatet! Förutom hindren har jag 2*12 Slalompinnar ifrån rusta som fungerar SUPER-BRA! och en 8 m tunnel med 60 cm ingång, med sandsäckar. Perfekt för hemma träning nu på sommaren. Jag har redan gjort mindre kombinationer och övar slalomingångar.

Från agility till Rallylydnad så har jag lockats in igen inom Sveriges Hundungdom- då Lidingö.
Jag som inte hade en tanke på att återgå. Men jag kunde inte säga nej.. Så mycket Hundungdom gett och ger mig fortfarande! Så jag har hittills efter tackat jag hållit i ungdomsläger och till hösten blir det instruktör i Agility för SKK (prova på tillfälle på Solvalla). Sedan en Rallylydnadskurs för mig som kommer sättas ut på Lidingö Hundungdom. Så roligt!

Sedan måste jag berätta! 😀 Att ÄNTLIGEN sitter rutan för Millan SOM VI HAR JOBBAT!!
Poletten föll äntligen ner och det ser fint ut, klart det alltid är finlir och även fjärr.dirr är fin nu.

Däremot har vi lagt mycket fokus på enbart det så nu behöver vi främst plocka upp fotgående, apport. Det är fullt hus här på Öland så vi passar på att  njuta av ledigheten, värmen och vänner och familj både jag och hundarna! Vi tränar lite på kvällarna när solen inte är som starkas.
Kram så länge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s