Kvikurs Snorkfröken ”NiM”


U: C.I.B SE UCH DK CH SE V-14 EUW-15 LP1 RLD N RLD F Imse Vimse Minolta
E: C.I.B.* NORD CH, FI CH, SE UCH, NO CH, EE CH, JV-12 Ylenmäen Obelix
NiM
Född: 2016-09-18
Född: Svart Reg: Grå
Uppfödare: Lisa Bahri Ägare: Lisa Bahri
HD: B/B
ED: 1/0
RYGG: UA
PLL: FRI
DM: FRI

Godkänt Doftprov: Eucalyptus 2017.18.10 Hunduddens tränings Center.
Pinne i hoppklass 1 *2
Uppflyttningsresultat Startklass Nacka BK 


NiM är definitionen utav Action! Hon har ett otroligt lätt och vackert steg, och kan växla ifrån normalt tempo till extremt tempo på mindre än 1 sekund. Hon bär en liten funktionell kropp inmätt till Medium i Agility på 38 cm. Pälsen är oerhört tjock och extremt lockig och växer som ogräs. NiM är en tik som älskar sin egna röst och tvekar inte för att berätta hur bra hon mår eller hur energisk hon är. NiM har fått mycket lovord inom agility, oerhört lättlärd och alltid inställningen ”Willing to please”. Helst vill hon jobba hela tiden, med träning och ålder har även NiM fått en oerhört fin på och av knapp. NiM är en otroligt kärleksfull individ och går bra ihop med människor hon känner och barn. Emot främlingar bär hon den rastypiska reservationen emot främlingar, men får hon möjlighet att lära känna den nya personen, är hon den helt trogen. Att ha NiM lös på promenader eller under träningar är inga problem, hon är oerhört lyhörd. NiM är helt oberörd utav underlag och ljud (smällare,skott). När NiM blivit lite äldre kommer hon genomgå ett BPH. NiM och jag satsar på Agility främst, men vi tränar även annat som lydnad, nosework.


Utställd i Minorklass med HP, BIR, BIG 1. 
”Härligt trasselsudd, med underbar mjuk, fin päls och attityd. Pigga glada svarta ögon, mycket energi och fina tänder, välvisad!”
Utställd i Valpklass HP BIR-Valp BIG 1 BEST IN SHOW
”En liten Pumitik på 7,5 månad. Nyfiken och vänlig, bra benstomme och bär en kvadratisk form, rör sig med stolthet. Vacker päls. En aning liten, men fortfarande under tillväxt.35cm. Mörka fina ögon och vackert huvud. Valpen är glad och energisk. Vältränad och välvisad.”

Stamtavla

Millan och Kirka

NiM’s föräldrar Millan och Kirka bild och hälsa

Kirka och Millan

Klicka här för att läsa mer om NiM’s kullsyskon! 

fullsizeoutput_325Kvikur’s Snorkfröken, Lilla My och Stinky