U: C.I.B SE UCH DK CH SE V-14 EUW-15 LP1 RLD N RLD F Imse Vimse Minolta
E: C.I.B.* NORD CH, FI CH, SE UCH, NO CH, EE CH, JV-12 Ylenmäen Obelix
NiM
Född: 2016-09-18
Född: Svart Reg: Grå
Uppfödare: Lisa Bahri Ägare: Lisa Bahri
HD: B/B
ED: 1/0
Öga: UA
Patella: 0/0
RYGG: UA (Inoff Väsby djursjukhus)
PLL: FRI
DM: FRI

Godkänt Doftprov: Eucalyptus 2017.18.10 Hunduddens tränings Center.
Pinne i hoppklass 1: 3 st
Uppflyttningsresultat Startklass Nacka BK

KM – 2020 3,e placering Stockholms Södra BK
3 Uppflyttnigsresultat i Rallylydnad N. Därmed titlen RLD N i hamn.


NiM är definitionen utav Action! Hon har ett otroligt lätt och vackert steg, och kan växla ifrån normalt tempo till högt tempo på bara några sekunder..Hon bär en stadig och funktionell kropp inmätt till Medium i Agility på 38 cm. Pälsen är oerhört tjock och lockig, den växer som ogräs. NiM har fått mycket lovord inom agility, oerhört lättlärd och alltid med inställningen ”Willing to please”. Med träning och ålder har även NiM fått en oerhört fin på och av knapp. Mot främlingar bär hon den rastypiska reservationen, men får hon möjlighet att lära känna den nya personen, är hon den helt trogen. Hon klarar miljöer fint allt ifrån tävlingsmiljö till stadsmiljö, då vi bor och rör oss centralt i Stockholm med allt vad det innebär underlag/ljud/rörelser som fungerar mycket fint.

NiM är en tik som är mycket energisk i sin framfart, hon har högt driv i arbete. Godis och leksak har lika högt värde och hon skulle i princip göra vad-som för att få sin belöning. Arbetet är lika roligt som belöningen enligt NiM, hon bär både den funktionella kroppen för det och är mycket snabbtänkt också. Hon är en mycket vågad tik som inte drar sig för höjder eller skrammel. Men också mycket mjuk, då hon lyssnar in mig som ägare, därför är hon också mycket lätt att ha lös på promenaderna och under träning. När det inte erbjuds aktivitet kopplar hon av både hemmavid eller om man är iväg på resande fot eller sitter på ett café inne i stan.


Utställd i Minorklass med HP, BIR, BIG 1. 
”Härligt trasselsudd, med underbar mjuk, fin päls och attityd. Pigga glada svarta ögon, mycket energi och fina tänder, välvisad!”
Utställd i Valpklass HP BIR-Valp BIG 1 BEST IN SHOW
”En liten Pumitik på 7,5 månad. Nyfiken och vänlig, bra benstomme och bär en kvadratisk form, rör sig med stolthet. Vacker päls. En aning liten, men fortfarande under tillväxt.35cm. Mörka fina ögon och vackert huvud. Valpen är glad och energisk. Vältränad och välvisad.”

Stamtavla

Millan och Kirka

NiM’s föräldrar Millan och Kirka bild och hälsa

Kirka och Millan

Klicka här för att läsa mer om NiM’s kullsyskon! 

fullsizeoutput_325Kvikur’s Snorkfröken, Lilla My och Stinky