Florakullen 3 veckor

Valparna växer för fullt här och NiM är en fantastisk mamma som spenderar mycket tid med sina valpar samtidigt som hon tillåtit nära bekanta och familj få titta in i valplådan och klappa dessa godingar. Mina brorsbarn har varit och hälsat på i snart 2,5 v och det tror jag absolut varit bra. Tänk alla glada rop och lekar som de fått höra under sin första tid här. Mina brorsbarn har fått sitta inne i valplådan och gosa med dessa små goa valpar. NiM själv älskar verkligen barn och njutit och busat i deras sällskap. Valparna börjar få fart under tassarna. Jag kan tänka mig vilket tempo det kommer att bli i nästa vecka. Denna vecka ska vi göra en valphage ute som står redo när de kan vara ute mer. I nästa vecka kommer de valpköpare på besök. Så roligt ska de bli! 🙂 Kanske att jag klipper ihop en film i nästa vecka. De är roliga nu leker, skäller, morrar och viftar på svansarna. Se bilden på Millan och tiken Alpina. NiM tillåter att Millan bekantar sig med valparna. Millan är ju erfaren kring valpar och är mormor till dessa.