NiM ❤️ Tökös

Hejsan, glada nyheter för de som väntar på valp ifrån oss. Planerna blev lite omkastade denna vår. Millan var tänkt att få sin sista kull, men hon ville annorlunda även om hon genomgick hälsoundersökning innan avel denna gång: med allt UA. Så ville hon inte och det måste man acceptera! Då vi har två tikar så drar de in varandra i löp och då hade vi turen att NiM började löpa några dagar efter precis. Så då körde vi ner till Höganäs till hennes väl-uttänkta hane Tökös. Oj oj vad mina tikar blev kära i denna Ungerska gentleman! Så jag och min mamma stannade i tre dagar nere i Skåne för att låta Tökös umgås med NiM och jag är så glad att de fatta tycke för varandra, så fort och att allt föll så lätt och naturligt. Så om nio veckor hoppas vi att det föds en valpkull hos oss mellan Tökös och NiM. Denna kombination har jag drömt om sedan 2017, att den äntligen gått i lås är jag så glad för. NiM är en tik med mycket tryck under tassarna, hög energi och Tökös är en hane som är mycket trygg och oerhört social mot både människor och hundar. Tror mycket på den här kombinationen. Mer info om kullen kan du läsa här [Länk]  kommer att komma om sådär 4/5 veckor när jag förhoppningsvis sett lite dräktighetstecken. Så mycket vackert vi fått se på vår resa landskap, många vackra hus och vi var även bjudna på god middag hos Tökös ägare Janos och Neri som lagat Ungersk Goulash.

Sist och inte minst Tökös och NiM ❤️