Kennelträff, Enya Habel – Agility Selma Kullberg – Rallylydnad

I November så var det äntligen dags för kennelträffen. Här kommer lite bilder, Verner är hanhunds-valpen ifrån Kirka-Millans kull och ägs utav Selma Kullberg och det var otroligt kul att få träffa honom och Selma m.fl och det var rejält med tryck i Verner! Selma som äger Verner höll även i Söndagens aktivitet som var Rallylydnad.

På bilderna nedan är Milou som jag hämtade hem i Augusti i Ungern som delägs med Alexandra, det var riktigt kul att få träffa dem. Milou är en liten Pumitik också med tryck under tassarna i en otroligt söt förpackning, med en cool inställning till livet.
Det var några till Pumisar till som deltog det var Epic, Smaragd, Bamse, Tindra med ägare och så Millan -NiM och jag.
Agility höll Enya Habel i och det var otroligt uppskattat.
Tack till de duktiga instruktörerna Selma Kullberg och Enya Habel!