Mumin-kullen har flyttat, Klippkurs i Mars

Tryck HÄR för att läsa mer om Muminkullen!

Den 13 November blev vår Mumin-kull flyttklar, först ut ur ”boet” var Stinky som ska heta Verner till vardags och bor hos Selma Kullberg i Göteborg. Sedan var det Lilla Mys tur som ska heta Mizzy till vardags och kommer bo i Karlskrona hos Emma Olofsson.
Båda valpköparna har varit på besök hos oss under valparnas första veckor. Jag är en så otroligt stolt uppfödare Stinky-Verner och Lilla My-Mizzy kunde inte fått bättre ägare och familjer. På söndagen när dem åkte hade jag tårar i ögonen men det var bara utav glädje! 🙂
Jag har även fått u-dateringar om att valparna landat hemma hos sina familjer och är fulla med energi och bus -Precis som det ska vara när man är valp!
Så Snorkfröken då? -Jo! Hon stannar här med oss och Millan och kommer till vardags få heta NiM. Resan med Mumin-kullen är ju långt ifrån slut, det är nu den börjar!
Kan inte nämna nog många gånger, hur grym mamma Millan är! ❤
Det är bara att se och beundra! ❤

Ska inte glömma bort att nämna. Att det är klippkurs den 11 Mars i Stockholm, Norra Stockholms hundcenter mellan : 10.00-15.00. Är du intresserad utav rasen Pumi?
Då är du varmt välkommen att titta och prata om Pumi med oss, på kursen kommer det finnas pumisar ifrån olika kennlar, åldrar, utseende och ägare med olika erfarenheter.
Instruktörer under dagen är jag Lisa och Ida Bohlin.
Meddela i förväg om du vill komma och kolla/prata Pumi till 073-9093089 – Lisa. 
Jag länkar evenemanget som finns på facebook! HÄR!