Tick tok-tick tok-tick tok

Vi har nu gått in på dygn 60 utav dräktigheten och Millan verkar må finemang hon är pigg och allert i kroppen. Även om hon ökat sin vikt till 12.8 kg (start 10kg) och fått ett midjemått ifrån sista revbenet på 60 cm (vid dräktighetsvecka 2 var det 42/43 cm).
Ibland tycker hon dock det rör sig lite väl mycket när hon vill sova, då försöker hon byta sov pos och flyttar på sig.
KL2A2621.jpg
Det sparkar åt alla håll och kanter i magen och jag tycker mig ibland kunna se konturerna utav en hel valp röra sig där inne. Ska bli så otroligt spännande att få veta hur många det ligger där i, jag vågar inte alls på mig någon gissning men jag tror det är en liten skara valpkull eftersom Millan fortfarande är ganska nätt. Oavsett antal: som en valp eller flera, så kommer vi vara otroligt glada för de vi får. ❤

Nästa gång jag skriver här på bloggen hoppas jag att vi har ett gäng söta valpar på bild och att valpningen ska gått komplikationsfri och att Millan såklart ska må bra (det viktigaste! ❤ ).

Bilderna och filmerna är tagna den 6 sep men jag tycker hon ser likadan ut nu!