1 månad ifrån parning

Hej!! 😀
Idag kom alltså dagen jag bokat in för ultraljud utav Millan, i vecka 4 började jag se tecken men jag vågade inte tro att det var valpar där ännu, men nu i mitten av vecka 5 har Millan blivit bredare och jag har sett små tecken. Så jag beslutade iaf mig för att åka och göra ultraljud och DET ÄR VALPAR DÄR INNE! 😀

thumbnail_MILLAN_LISA_BAHRI_20160811134114_1350370

Innan UL så snurrade tankarna att jag kan ju få reda på att Millan är tom och dessa tecken endast är skendräktighet, så jag behövde förbereda mig på både att hon skulle vara tom eller att vi skulle få se valpar idag. Men till vår stora glädje såg vi att det fanns valpar där inne och vi såg även hjärtslag. Vet kunde räkna 3-4st men dem var ännu små och han sa att han kan både ha räknat någon flera gånger och missat någon. Så det är ju ingen garanti i antal, utan UL är ju mer en bekräftelse på att tiken är dräktig!

Försök hitta en gladare människa än mig just nu, jag hoppas resten utav dräktigheten ska gå bra för Millan och valparna. Vecka 36 hoppas vi på ett gäng valpar här hemma! 🙂

Veterinären skrev ”Normal dräktighet” SKÖNT! 😀 ❤