Sommar och i väntan på löp

Hejsan, äntligen har JAG tagit studenten! 😀 En fullspäckad vår i skolan med prov och behöver jag ens nämna alla fester?. Efter att jag festat i skolan och åkt flak . Så hade vi  stor bjudning här hemma med vänner och släkt. Det känns otroligt skönt att vara klar med gymnasiet och nu är det bara att blicka framåt.

Men till Millan: Jag har valt att inte tävla så aktivt under senare del utav våren och inte alls under sommaren med Millan, eftersom vi nu väntar på löp och hoppas på en lyckad parning. Men vi har faktiskt hunnit med att bli Klubbmästare i Rallylydnad och Agility.

Till löpet, vi väntar och hade hoppats på löp i början av Juni men inte har Millan börjat löpa för det inte.. Vi får vänta lite till liksom.. Men det börjar närma sig nu, det har även kompisars hanhundar visat på..

Det känns nästan overkligt eftersom jag för mer än ett 1,5 sedan satt och kollade hälsa och  olika linjer på hunddata. Utan att veta mer än vad hunddata på finska skriver så sände jag iväg ett meddelande till hanhunds ägaren och ville veta lite mer om denna hanhund jag fastnat för. Jag skrev meddelandet kontroll läste det flera gånger och ändrade meningsform. Sen skickade jag iväg det. Förra våren vid denna tid var jag i Finland och hälsade på den tänkta hanhunden och blev precis så förtjust som jag hade hoppats på. Nu 1,5 år senare så försöker vi så gott det går planera resan till Finland till den tänka pumihane vi tänkt matcha Millan med. Jag hoppas givetvis allt ska gå bra löpet/resan/parningen/dräktighet det första stora vi möter. Som senare vi hoppas kan ge ett gäng valpar.

I veckan som kommer ska jag till Lotta Arne (Chankazz Pumikennel (Uppfödare utav Millans fina pappa Bozz)) bo över och valla med Ida som har Teyla och Q’smi. Senare i veckan har jag två pumisar som kommer för klippning. Men SEN tar vi ledigt till midsommar. Inga mer klippkunder inbokade. DÅ väntar vi endast på löp och njuter utav sommaren.
Jag återkommer med bilder ifrån dagarna hos Lotta i ett senare inlägg. Hoppas ni får en fin sommar med semester. Här ska vi åka till Öland och njuta! 😀