Januari och Februari

Hejsan, kennelsidan har bytt webbplats och ni är varmt välkommna hit nu! 🙂 Den gamla hemsidan stänger jag ner om en månad eller så. Men då ska jag även ha en riktig domän till denna hemsida.

Månaderna går så snabbt nu!!
Vi har hunnit med att tävla i rallylydnad två ggr med godkända resultat och även lydnad med 1:a pris & 2:a placering. Millan har även genomfört doftprov i NoseWork Eukalyptus som blev godkänt. Så hundaktiviteterna har verkligen rullat på. Duktiga Millan!

Millan har även hunnit fylla 3år !!! HURRA!!! HURRA!!! HURRA!!!
12714136_10208707528188778_494782299_n.jpg

SÅ vad står på tur? 🙂 Jo vi ska åka till CRUFTS- England, Birmingham om bara två veckor. Vi har planerat redan väl och Millan ska få åka med en vänlig uppfödare i bil enda till England. (Det flesta hundarna ifrån Sverige åker bil till England). Så det är lite nervigt. Men ska bli en mycket rolig upplevelse!

Vi tränar för fullt just nu lydnadsmoment klass 2 och appellklass spår. För vi har som mål att få LP2 och även debutera och få uppglytt i bruks. Millan är VÄLDIGT duktig på spår, men behöver lära sig att gå ner i energi när hon ska spåra så hon inte går ur spåret. Men vi jobbar på det. När hon går ner i energi är spårandet mycket fint, väldigt trevlig attityd!
Inför tvåan tränar vi mycket ruta och skiften.

Denna vecka har jag höstlov och lite inplanerade hundträningar. Sen endel plugg då jag är ledig nästa vecka också då jag åker till Crufts. Men skönt att kunna komma ut på dagtid, speciellt nu när våren är påväg!

Sen kan jag berätta att vi hoppas på löp runt Juni och då hoppas vi på lyckad parning utav Millan i Finland. Men vi ska hinna med lite innan dess! 🙂

Hej så länge så hörs vi!