Jul och snart nytt år!

God Jul säger man väl idag! 🙂 Vi firar Jul i Småland med min mammas sida utav släkten och givetvis är Millan med. Hon hänger mycket i köket vid maten om man säger så! 😉

Millan fyller 3år i Februari och jag tycker fortfarande hon är väldigt ung! 🙂 Jag tar även studenten nu i vår och det är också så roligt, fester men en heldel slut-examinationer och plugg som tar ganska mycket energi, men det är kul ändå. Efter studenten har jag tänkt jobba och sen till det hundrelaterade så hoppas vi på parning i början utav sommaren 2016 och sedan valpar som kommer kräva sin tid och jag längtar något enormt!! Sen får naturen ta sin gång, men givetvis hoppas jag på ett gäng valpar efter min dröm kombo! ❤
(Hör av er om ni har intresse utav höst Pumivalpar efter meriterade,mentalt starka föräldrar som söker arbetande hem). Vilket roligt år vi har framför oss!