Löptik

NU kom ju äntligen!!! Löpet!!
I helgen har jag hållit i lidingö hundungoms årliga hundläger för barn och ungdomar och givetvis var Millan med! Det var så att jag släppte in Millan ihop med en hane i klubbstugan medan vi fikade och helt plötsligt slår det mig.. Var hon inte väldigt röd där bak…?? Jo… Fasen sprang in i klubbstugan och behövde kolla, det var ju löp och en hane. Hon hade ju precis börjat löpa så det är ju typ 0-chans att hanen lyckas, men jag har ju inte önskat en kull just nu och inte ihop med en Mini Aussie även om det vore sött! Tur var hanen kastrerad! Vi har iallafall haft en fullspäckad helt mycket skratt och nu är iaf jag jätte trött! Millan har fått vara lånehund och fått tränas lite av två barn på lägret och det har gått jätte bra. Även om hon gäääärna ville till mig när hon var kopplad men när hon var lös så gick det hur bra som helst! 🙂 Märks att hon mognat mycket tidigare år sprang hon runt och busade med allt och alla men detta lägret var hon mer ”professionell” (HAHA) och höll sig till ”sin” förare. Fantastiskt kul att hålla läger och fantastiskt kul att se att hon arbetar fint med även andra förare yngre som äldre!