Örebro, svenskt champion

Nu har jag haft en helhelg ihop med Ida och hennes hundar i Örebro! Som resulterade i mycket roliga resultat!! Millan har nu blivit svenskt utställnings champion och jag är givetvis så stolt!
Min fina fräna unika Millan!

Jag åkte med tåget till Örebro i Lördags morse och väl framme kom hundarna riktigt bra överens, Dem lekte non-stop Millan & Q’smi medan lite mera livserfarna Teyla kollade på 😉 .
Ida med Q’smi och jag med Millan tog bussen ner till stan där vi åt lunch och jag blev även visad Open art och stadsparken som var så läckert och stadsparken var så stor och fin! Jag och Ida satt uppe lite väl sent och pratade och hundarna busade, med tanke på att vi skulle på hundutställnigen i Askersund dagen efter. Men det klarade vi också!! Både Q’smi och Millan var ganska trötta hehe, att vi alltid lyckas total punktera våra unga hundar dagen innan en stor utställning. Men vi klarade oss alla samt hundar väldigt bra. Millan vann och blev bäst i rasen fick ett cert och blev med dagen svenskt utställnings champion!!

Jag är så otroligt nöjd med helgens resultat men hade framförallt en så rolig helg med Ida, Anna, Q’smi och Teyla. Jag och Millan har varit trötta sen vi kom hem i måndags eftermiddag. Så nu laddar vi batterierna för ikväll ska vi på första kurstillfället i Tävlingsagility på Stockholms Södra bk.